
N130C3/03U0446, 19 June 2003, a copy
of which is attached.

After careful and conscientious consideration of the entire record, the Board found that the
evidence submitted was insufficient to establish the existence of probable material error or
injustice. In this connection, the Board substantially concurred with the comments contained  in
the advisory opinion. Accordingly, your application has been denied.  The names and votes of
the members of the panel will be furnished upon request.

It is regretted that the circumstances of your case are such that favorable action cannot be taken.
You are entitled to have the Board reconsider its decision upon submission of new and material
evidence or other matter not previously considered by the Board. In this regard, it is important
to keep in mind that a presumption of regularity attaches to all official records. Consequently,
when applying for a correction of an official naval record, the burden is on the applicant to
demonstrate the existence of probable material error or injustice.

Sincerely,

W. DEAN PFEIFFER
Executive Director

Enclosure

ydur application  for correction  of your naval record pursuant to the
provisions of title 10 of the United States Code, section 1552.

A three-member panel of the Board for Correction of Naval Records, sitting in executive
session, considered your application on 24 June 2003. Your allegations of error and injustice
were reviewed in accordance with administrative regulations and procedures applicable to the
proceedings of this Board. Documentary material considered by the Board consisted of your
application, together with all material submitted in support thereof, your naval record and
applicable statutes, regulations and policies. In addition, the Board considered the advisory
opinion furnished by OPNAV memorandum, 7220 Ser  

LCC:lc
Docket No: 895-03
24 June 2003

Dear

This is in reference to  

ANNEX
WASHINGTON DC 20370-5100

NAVY 

DEPARTMENT OF THE NAVY
BOARD FORCORRECTION OF NAVAL RECORDS

2 



 (outside Naval Station 
where spouse is stationed).

1070/602R (Page 2) revealed that husband's residence was 10

para. 270104 (D) effective 22 Sep 96, a
couple comprised of a member married to another member, with no
other dependents, was entitled to FSA-II under the same general
conditions as members with non-active duty dependents, provided the
couple was residing together immediately before being separated by
reason of execution of military orders. Only one member may be
authorized FSA for the same period.

4. Reference (b) revealed that the petitioner was residing with his
spouse prior to his assignment to the USS K (CV 67) on 6
September 1998. Spouse was reassigned and reported to Personnel
Support Detachment, on 19 July 1999. Verification of
the petitioner's Master Military Pay Account (MMPA) revealed payment
of FSA-II (Ship) from 22 September 1999 to 18 March 2000.
Verification of the spouse's MMPA revealed FSA-R entitlement from 25
June 1997 through 18 July 1999. A review of the petitioner's spouse
NAVPERS 

While his military spouse
was assigned to 
from 3 October 1997 to 24 April 1999.

3 . Per reference (a)  

homep'drt at 
onboard the USS

 (CV 67)  

#00895-03 w/Microfiche Service
Record

1. The following recommendation concerning enclosure (1) is
provided.

2. The petitioner, a member married to another military member,
requests payment of Family Separation Allowance (FSA-II) from 6
September 1998 to 23 July 2001 while assigned  

7A, Chapter 27 February 2002
(b) Electronic Military Personnel Records System (EMPRS-98)

(1) BCNR Case File  
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MEMORANDUM FOR THE EXECUTIVE DIRECTOR, BOARD FOR CORRECTION
OF NAVAL RECORDS

Via:

Subj:

Ref:

Encl:

Assistant for BCNR Matters, Pers-OOXCB
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N130C recommends disapproval of the
petitioner's request for payment of FSA-II (Restricted).

Subj:

5 . IAW reference (a) both members cannot be entitled to FSA II for
the same period. Therefore, 




