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This is in reference to your application for correction of your
naval record pursuant to the provisions of title 10 of the
TUnited States Code, section 1552,

A three-member panel of the Board for Correction of Naval
Records, sitting in executive session, considered your
application on 23 July 2009. Your allegations of error and
injustice were reviewed in accordance with administrative
regulations and procedures applicable to the proceedings of this
Board. Documentary material considered by the Board consisted
of yvour application, together with all material submitted in
support thereof, your naval record and applicable statutes,
regulations and peclicies.

After careful and conscientious congideration of the entire
record, the Beard found that the evidence submitted was
insufficient to establish the existence of probable material
error or injustice.

The Board found that you enlisted in the 5 November 1987. On 18
July 1988, a medical board determined that you suffered from
bilateral pes cavus and pronation syndrome, which existed prior
to your enlistment and were not aggravated by your service. It
recommended that vou be discharged without entitlement to
disability benefits administered by the Department of the Navy.
After being advised of the findings and recommendation of the
medical board, you declined to submit a statement in rebuttal
thereto. You were discharged on 1 October 1988 pursuant to the
approved recommendation of the medical board. ©On 11 March 1997,
the Departwment of Veterans Affairs denied your request for



service connection for your bilateral foot condition. The
denial was confirmed on 24 September 2007.

As you have not demonstrated that your foot condition was
incurred in or aggravated by your naval service, the Board was
unable to recommend that your record be corrected to show that
you were separated or retired by reason of physical disability
with entitlement to severance or retired pay. As you never
served outside of the United States, there is no basis for
correcting your record to show that you participated in
peacekeeping operations. Accordingly, vour application has been
denied. The names and votes of the members of the panel will be
furnished upon request.

It is regretted that the circumstances of your case are such
that favorable action cannot be taken. You are entitled to have
the Board reconsider its decision upon submission of new and
material evidence or other matter not previously considered by
the Board. 1In this regard, it is important to keep in mind that .
a presumption of regularity attaches to all official records.
Consequently, when applying for a correction of an official
naval record, the burden is on the applicant to demonstrate the
existence of probable material error or injustice.
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